2013 PEDOGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ İÇİN ÖSYM'YE BAŞVURU YAPAN ADAYLARIN DİKKATİNE

2013 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI TERCİH İŞLEMLERİ İÇİN ÖSYM'YE BAŞVURU YAPAN ADAYLARIN DİKKATİNE

Aşağıda linki verilmiş olan Üniversitemizin uyguladığı 4'lük sistemdeki notların 100'lük sistemdeki eşdeğer tablosu ÖSYM'ye bildirilmiştir.

Pedagojik formasyon tercih ekranında bulunan tabloda 4'lük alanda yer alan değerler içinde (transkriptinizdeki 4'lük değer) notunuz belirtilmişse herhangi bir işlem yaptırmanıza gerek kalmadan tercih yapabilirsiniz.

Ancak ilgili tabloda yer alan değerlerin dışında (4'lük sistemdeki mezuniyet notu, not sistemi veya diploma notunda eksiklik veya hata olduğunu düşünen adaylar)eksiklikler/yanlışlıklar var ise mezun öğrencilerin Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na gelerek güncelleme işlemlerini yaptırması gerekmektedir. Güncelleme işlemi yapıldıktan sonra tercih yapabilirsiniz.